Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - "Έρχονται Γερμανοί εφοριακοί"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το άσχημο της υπόθεσης δεν είναι η αξιοποίηση των τεχνικών γνώσεων πιο εξελιγμένων μηχανισμών αλλά ότι κατορθώσαμε μετά από 30 χρόνια στην Ε.Ε. να μας αντιμετωπίζουν ακόμα ως απομεινάρι του υπαρκτού σοσιαλισμού. Κι έρχονται οι πολιτικοί που συντήρησαν αυτό το αρτηριοσκληρωτικό, ρουσφετολογικό σύστημα της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας να παρουσιαστούν ως όψιμοι μεταρρυθμιστές. Έλεος!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Περισσότερα από 160 στελέχη γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών πρoτίθενται να μεταβούν στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσουν τον ελληνικό φορολογικό μηχανισμό, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Wirtschafts Woche", το οποίο θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα.

Το περιοδικό επικαλείται τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Χανς Μπέρναρντ Μπέους, ο οποίος εξηγεί ότι βασικό κριτήριο αποτελεί η γνώση ξένης γλώσσας - κάποιοι από αυτούς μιλούν και ελληνικά -, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται η επανενεργοποίηση συνταξιούχων εφοριακών, οι οποίοι διαθέτουν ειδική εμπειρία. (Διαβάστε περισσότερα....)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=127149&catID=2

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS