Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - "Κρίσιμη ψηφοφορία για τη νέα «ελληνική βοήθεια»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Παρόλο που δεν πρόκειται να συμβεί, ως σενάριο και μόνο αξίζει η σκέψη του ποια θα ήταν η "επαναστατική" διαχείριση του τόπου σε περίπτωση αρνητικών εξελίξεων στη Γερμανία. Οι αρχικές ζητωκραυγές ικανοποίησης θα ακολουθούνταν, από το μούδιασμα του τι έπεται και την απελπισία μιας τραγικής πραγματικότητας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε δοκιμασία αναμένεται να τεθεί, σε λίγες ώρες από τώρα, η κυβερνητική συνοχή στη Γερμανία, όπου στη γερμανική Βουλή θα διεξαχθεί η πλέον κρίσιμη ψηφοφορία των τελευταίων μηνών για την έγκριση του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα.

Η Άγκελα Μέρκελ, που εσχάτως είδε τα ποσοστά αποδοχής της ίδιας και της πολιτικής της να ανακάμπτουν – ιδίως μετά τις απανωτές ήττες στις περιφερειακές εκλογές των τελευταίων μηνών – καλείται τώρα να διαχειριστεί ένα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς πληθαίνουν οι βουλευτές του κόμματός της (CDU) και των εταίρων της στην κυβέρνηση Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) που αναμένεται να καταψηφίσουν την παροχή του νέου πακέτου στήριξης προς την Αθήνα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=179713

Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS