Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - "ΔΝΤ, ΕΕ ερίζουν για το κουμάντο στην Ελλάδα!"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Από τη μια ο εξευτελισμός να αισθάνεσαι την προσπάθεια απροκάλυπτης επιβολής αποφάσεων από αυτούς που ενώ γνώριζαν τις δομικές αδυναμίες της Ελλάδας ως κράτος και οικονομία την αποδέχτηκαν μετά επαίνων στην ΟΝΕ. Από την άλλη η ντροπή να αντιλαμβάνεσαι ότι συντηρώντας έναν υδροκεφαλικό, ρουσφετολογικό κράτος και μια κρατικοδίαιτη οικονομία, δημιούργησες τις συνθήκες υποτίμησης και υποτέλειας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Για την εποπτεία εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων και των μέτρων που αποφασίστηκαν για την Ελλάδα ερίζουν ΔΝΤ και Ευρωπαίοι, με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να δηλώνει ότι θα στήριζε την ιδέα για έναν Ευρωπαίο επίτροπο που θα αναλάμβανε επικεφαλής για την ανάπτυξη των οικονομικών δομών της Ελλάδας.

Παράλληλα ο Καναδός υπουργός Οικονομικών, Τζιμ Φλάερτι υποστηρίζει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πρέπει να είναι ο επικεφαλής εποπτικός μηχανισμός στην Ελλάδα για να διασφαλίσει ότι η χώρα προχωρά με τις μεταρρυθμίσεις που έχει υποσχεθεί ως αντάλλαγμα για τη βοήθεια. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=96546

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS