Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "ΝΔ: «Το ΠΑΣΟΚ έκανε αρκετή ζημιά στη χώρα»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η ζημιά έγινε από τη στιγμή που δεν εξαντλήθηκε κάθε δυνατότητα για να αποφευχθεί η εμπλοκή του ΔΝΤ. Από τη στιγμή που εγκλωβιστήκαμε σε αυτό το πλαίσιο χρειάζεται μια κυβέρνηση που δεν θα φοβηθεί να προωθήσει περικοπές κρατικές σπατάλης που ακόμα συντηρούνται, να αλλάξει το επενδυτικό προφίλ της χώρας με δομικές μεταρρυθμίσεις του κράτους και της οικονομίας και θα εξαντλήσει ταχύτατα όλα τα αναπτυξιακά εργαλεία που παραμένουν ανενεργά. Κι αυτό δεν απαιτεί μόνο συμπαγή κυβέρνηση αλλά κι ένα σύνολο ανθρώπων που θα επανδρώσουν επιτελικές κρατικές θέσεις και δεν θα λειτουργούν ως εν δυνάμει πολιτικοί αλλά ως ικανοί κι αποδοτικοί διαχειριστές. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τα σενάρια συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ απέρριψε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση.

«Το ΠΑΣΟΚ αρκετή ζημιά έκανε στη χώρα. Στις επικείμενες εκλογές η ΝΔ θα διεκδικήσει πάση θυσία την αυτοδυναμία, επισήμανε. «Χρειάζεται ισχυρή και αποφασιστική κυβέρνηση με σχέδιο και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης και όχι παζαρέματα, συμβιβασμούς και αλισβερίσια μεταξύ των κομμάτων», πρόσθεσε, καθώς, όπως είπε, η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=179770

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS