Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Παραιτήθηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα! Ακολουθώντας την Ελληνική διαδρομή, η Ιταλία βυθίζεται στον κυκεώνα των περικοπών και πιθανότατα της ύφεσης. Η Ευρώπη αντιμετωπίζει μεγάλα διλήμματα για το μέλλον της και προς το παρόν οι αποφάσεις της μόνο σε δημιουργικό διέξοδο δεν την οδηγούν.  Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την παραίτηση του υπέβαλλε στον πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Ιταλός πρωθυπουργός μετά την οριστική έγκριση των μέτρων λιτότητας που παρείχε η ιταλική βουλή.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο έκανε δεκτή την παραίτηση και αναμένεται να ορίσει νέον πρωθυπουργό, τον τεχνοκράτη Μάριο Μόντι.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να θέσει συγκεκριμένους όρους για τη στήριξη, από μέρους της κεντροδεξιάς, μιας νέας κυβέρνησης, με πρωθυπουργό τον Μάριο Μόντι, σύμφωνα με τα βραδινά δελτία ειδήσεων των ιταλικών καναλιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Καβαλιέρε», φέρεται να αποφάσισε, μαζί με τους ιθύνοντες τους κόμματός του, «Λαός της Ελευθερίας», ότι «θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση Μόντι, μόνον αν αυτή δεν ξεπεράσει το όριο και το περιεχόμενο των δεσμεύσεων που έλαβε η Ιταλία», στη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 27ης Οκτωβρίου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=104941&catID=4


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS