Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Βέλη Κυριάκου Μητσοτάκη κατά Φαήλου Κρανιδιώτη"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ειλικρινά ποιον εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή μια λογική προσωπικών αντεγκλήσεων παρά την απομείωση της λαϊκής επιρροής της ΝΔ; Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τα λεγόμενα του και οι πολίτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να τις επιδοκιμάσουν ή να τις αποδοκιμάσουν. Θα πρόσθετα μόνο, σε θεσμικό επίπεδο, ότι οι ιδεολογικοί αγώνες δεν κρίνονται αποκλειστικά με κομματικά ένσημα του παρελθόντος αλλά με τη συνέπεια σε αρχές και αξίες και κυρίως με τη δυνατότητα να εκφράζουν τις κοινωνικές ανάγκες της κάθε περιόδου. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη, κάνοντας λόγο για όψιμο Νεοδημοκράτη, που προκαλεί διχασμό, αντί σύνθεση στο κόμμα.

Κλιμακώνεται η διαμάχη μεταξύ μετριοπαθών και εκπροσώπων της λαϊκής Δεξιάς εντός της ΝΔ, που άρχισε να φαίνεται εντονότερα στη διάρκεια των διαβουλεύσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας και έλαβε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τη διαφορετική αντιμετώπιση που είχαν οι βουλευτές Πάνος Καμμένος και Σωτήρης Χατζηγάκης.

«Είναι όψιμος Νεοδημοκράτης» είπε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον στενό συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Φαήλο Κρανιδιώτη.

«Γνωρίζω τους αγώνες του για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ, όχι όμως και για τη ΝΔ. Γι' αυτό δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές στη ΝΔ» υπογράμμισε ο Μητσοτάκης.

Παράλληλα, έκανε λόγο για πρόσωπα, χωρίς θεσμική ιδιότητα, που δεν βοηθούν την προσπάθεια της ΝΔ, καθώς προκαλούν διχασμό, αντί σύνθεσης στο κόμμα.

Ο Μητσοτάκης σημείωσε πως δεν συμφωνεί με τις απόψεις περί «ακροδεξιών σταγονιδίων» που διατύπωσε ο Σωτήρης Χατζηγάκης, ωστόσο τόνισε πως είναι υπέρ του διαλόγου και της προσπάθειας σύνθεσης των απόψεων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4674020


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS