Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Ανένδοτη η Κομισιόν για τις γραπτές δεσμεύσεις"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το ότι η αλληλεγγύη έχει πάψει πλέον να αποτελεί πυρήνα της Ευρωπαϊκής φιλοσοφίας είναι δεδομένο. Αλλά η πρόθεση ταπείνωσης ενός λαού και της ηγεσίας του (ανεξάρτητα του αν και η ίδια έκανε πολλά για να χαθεί η διεθνής αξιοπιστία μας) κινείται στα όρια της ύβρις! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Γραπτές διαβεβαιώσεις στους Ευρωπαίους εταίρους της ότι δεσμεύεται να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις για τη μείωση του χρέους της, πρέπει να παράσχει η Ελλάδα, ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ανακοίνωσε εκ νέου σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αμαντέου Αλταφάζ.

"Το Eurogroup συνολικά περιμένει από την Ελλάδα, τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις, να παράσχουν σαφείς και αδιαμφισβήτητες δεσμεύσεις για εφαρμογή της συμφωνίας...και το περιμένουμε αυτό εγγράφως. Μιλάμε για ενυπόγραφη επιστολή", δήλωσε ο κ. Αλταφάζ σε δημοσιογράφους.
"Πρέπει να πείθει τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας ότι υπάρχει ισχυρή δέσμευση και ότι θα ακολουθήσει αποφασιστική δράση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ό,τι κι αν συμβεί στις εκλογές. Δεν λέμε με ποιο τρόπο ακριβώς θα πρέπει αυτό να διατυπωθεί εγγράφως, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πείσει όλους τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας", τόνισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63546062


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS