Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ισοδύναμα μέτρα και ανάπτυξη στο Ζάππειο 3

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν κι απεχθάνομαι τη συνωμοσιολογία δεν μπορείς να μην εκπλήσσεσαι από το γεγονός της μετάθεσης της απεργίας των τηλεοπτικών τεχνικών στην Κυριακή, όταν όλο το τελευταίο διάστημα προτιμούσαν Πέμπτες και Παρασκευές. Πως να μην "ανακαλύπτεις" φαντάσματα του παρελθόντος πίσω από την απόφαση όταν ο έλεγχος του συνδικαλιστικού οργάνου βρίσκεται σε χέρια "πράσινων" συνδικαλιστών. Έτσι ή αλλιώς οι προτάσεις θα ακουστούν, θα αναπαραχθούν και θα εξηγηθούν πλήρως, ώστε να δούμε ποιοι πραγματικά έχουν ως προτεραιότητα την κοινωνική συνοχή, την ανάκαμψη, το ασφαλές μέλλον της χώρας και ποιοι κερδοσκοπούν στις στάχτες της και την εύλογη οργή των πολιτών! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μέτρα δύο ταχυτήτων, βραχυπρόθεσμης και μεσοπρόθεσμης απόδοσης, ισοδύναμες προτάσεις για την αποκατάσταση χαμηλοσυνταξιούχων και πολύτεκνων και πολιτικές τετραετίας για την επαναφορά της οικονομίας σε τροχιά ανάπτυξης θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που θα παρουσιάσει αύριο το πρωί στο Ζάππειο ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

«Επιδιώκουμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό το παράθυρο συνεννόησης που έχει ανοίξει για την προώθηση άλλων πολιτικών» σημειώνουν στελέχη της Συγγρού, μνημονεύοντας χαρακτηριστικά ορισμένες μειώσεις φόρων που μπορούν να ξεκινήσουν από την επόμενη χρονιά και προαναγγέλλουν ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό.

Οι συνεργάτες του αρχηγού της Ν.Δ. αφήνουν να εννοηθεί ότι τα ισοδύναμα μέτρα που θα ανακοινωθούν αύριο θα είναι περιορισμένα -προκειμένου να μην «καούν» στην προεκλογική πυρά- και θα αφορούν σχεδόν αποκλειστικά τους τρόπους κάλυψης των ποσών που θα απαιτηθούν για την υλοποίηση της μόνης παροχής που υπόσχεται ο κ. Σαμαράς, δηλαδή την αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων και πολύτεκνων. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_21/04/2012_479671

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS