Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Ολάντ δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις στη Γαλλία

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Στις πλάτες του Ολάντ εκτός από την ανάκαμψη της Κεντροαριστεράς στην Ευρώπη ορισμένοι εναποθέτουν και μεγάλες ελπίδες για μαι διαφορετική πορεία του οικοδομήματος. Πολύ φοβάμαι ότι η απογοήτευση θα είναι μεγάλη εκτός κι αν προσαρμόσει κι εξειδικεύσει το λόγο του. Οι γενικολογίες περί ανάπτυξης (χωρίς σαφές παραγωγικό μοντέλο), παρεμβάσεις (ο κρατισμός καιροφυλακτεί) και νέου συμφώνου σταθερότητας (χωρίς διακριτή διοικητική και πολιτική οπτική) μπορεί να τον μετατρέψουν σε φούσκα που θα σκάσει με κρότο πολύ γρήγορα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας θα είναι ο Φρανσουά Ολάντ. Στις δύο από αυτές ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών έρχεται πρώτος στον πρώτο γύρο, αφήνοντας δεύτερο τον Νικολά Σαρκοζί, ενώ στην τρίτη οι δύο υποψήφιοι συγκεντρώνουν ίσα ποσοστά.

Στον δεύτερο γύρο, πάντως, ο Φρανσουά Ολάντ διατηρεί προβάδισμα και στις τρεις δημοσκοπήσεις. «Δεν υπάρχει σωτηρία» φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν στον Νικολά Σαρκοζί, λιγότερο από 48 ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες στη Γαλλία. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=453876

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS