Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - «Ζητάω συμμαχία και όχι πρωθυπουργία»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Απεταξάμην το μνημόνιο, τον Παπανδρέου, τους φόρους και τις περικοπές, μέχρι και την πρωθυπουργία! Μόνο που δεν αρκεί ούτε... εξορκισμός για να αποστασιοποιηθεί από μια πολιτική στην οποία δεν έφερε ποτέ καμιά δημόσια αντίρρηση και ακολούθησε με συνέπεια αποφεύγοντας μεταρρυθμίσεις και άμεση αναδιοργάνωση του κράτους. Η συμπόρευση με τη ΔΗΜ.ΑΡ που ονειρεύεται ως καθαρτήριο της "αριστεροσύνης" του ΠΑΣΟΚ δεν αρκεί για να "ξεπλύνει" τα ανομήματα 2,5 ετών! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με πέντε «απεταξάμην» άνοιξε τον χορό των τηλεοπτικών του συνεντεύξεων ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποτάσσεται χωρίς περιστροφές την πρωθυπουργία, το πρώτο Μνημόνιο, το «λεφτά υπάρχουν», το δημοψήφισμα και την επιβολή νέων φόρων και περικοπών μισθών και συντάξεων.

Υπογράμμισε ότι η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί από μια «πραγματική συμμαχία δυνάμεων υπευθυνότητας, προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και αλληλεγγύης». Η συμμαχία αυτή είναι ουσιαστικά η δική του απάντηση στην απαίτηση του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά για αυτοδυναμία και ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον ίδιον.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4712509

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS