Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - «Καθαρή εντολή» ζήτησε ο Σαμαράς - Ανακοίνωση ψηφοδελτίων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Καλή τύχη σε όλους τους υποψηφίους (ειδικά τους νέους) που εκτίθενται στα έντονα λαϊκά αισθήματα αυτής της εποχής! Αν και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, ούτε η τύχη, ούτε η προσωπική ικανότητα αρκούν για να εκλέξουν κάποιον με εντονότερη δημόσια κομματική παρουσία 2-3 εβδομάδων!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Καθαρή εντολή για να «κυβερνήσει με λυμένα τα χέρια» ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την πρώτη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος. «Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ που προανήγγειλε ότι την ερχόμενη Πέμπτη, στο Ζάππειο, θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την οικονομία με βασικό πυλώνα την ανάπτυξη, ενώ στις 26 Απριλίου θα παρουσιάσει το υπόλοιπο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ.

Αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων του κόμματος ( 412 υποψήφιοι για 56 εκλογικές περιφέρειες) ο Αντ. Σαμαράς μίλησε για ανανέωση που θα επιτευχθεί με υποψηφιότητες από τη νεολαία, ανθρώπους προερχόμενους από την ΟΝΝΕΔ και νέους επιστήμονες: «Δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους, που θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν, γιατί τελικά αυτοί θα κάνουν την ανανέωση», ανέφερε χαρακτηριστικά. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63645049

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS