Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Τα επαγγέλματα που υπόσχονται υψηλό εισόδημα και προοπτικές απασχόλησης

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ακόμα κι αν δεν υπάρχει συνταύτιση της Αμερικανικής με την εγχώρια αγορά εργασίας, οι χώροι των ψηφιακών υπηρεσιών και της υγείας αποτελούν αναντίρρητα τομείς με ισχυρή προοπτική τόσο λόγω εκσυγχρονισμού διοικητικών και παραγωγικών διαδικασιών όσο και για δημογραφικούς λόγους, αντίστοιχα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μπορεί η ανεργία να βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και στην Ευρώπη να καταγράφει διαδοχικά ιστορικά ρεκόρ, υπάρχουν όμως ακόμη δουλειές που ξεχωρίζουν. Αυτές βρίσκονται στη λίστα με τις 200 καλύτερες και χειρότερες δουλειές στις ΗΠΑ το 2012.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο μηχανικός λογισμικού υπολογιστών. Η ανάγκη για συλλογή, κατάταξη και ανάλυση διαφόρων στοιχείων από επιχειρήσεις και κυβερνήσεις έχουν επηρεάσει θετικά το επάγγελμα αυτό, στο οποίο η μέση αμοιβή στις ΗΠΑ έχει ανέλθει στα 88.142 δολάρια, διόλου ευκαταφρόνητη σε μια εποχή συρρίκνωσης των μισθών και των ετήσιων αποδοχών ακόμη και πέρα του Ατλαντικού.

Τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της εταιρείας CareerCast, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα «Wall Street Journal», βρίσκεται το επάγγελμα του ασφαλιστή, ενώ στην τρίτη βρίσκονται οι διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4712097

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS