Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Νέες πιέσεις από την ΕΕ για τους λαθρομετανάστες

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν ένα ζήτημα με πολύπλευρες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες με έπαρση και απόσταση από τα γεγονότα. Επιπλήττουν την Ελλάδα για τον τρόπο φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, όταν οι ίδιοι έχουν επιβάλλει διεθνείς συνθήκες που τους κρατούν "αιχμάλωτους" στη χώρα εισόδου και πράττουν ελάχιστα για την επαρκή φύλαξη των συνόρων. Ο ορισμός της υποκρισίας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησαν τη λήψη άμεσων μέτρων από την Ελλάδα η οποία με τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να διασφαλίσει την αξιοπρεπή διαβίωση των μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα και να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες, όπως παιδιά, ηλικιωμένους και ασθενείς.

Η Ελλάδα δέχτηκε πυρά από πολλούς ευρωβουλευτές για τις εικόνες από τα κέντρα προσωρινής κράτησης στον Έβρο και για τα αυξανόμενα κρούσματα ρατσιστικής και αστυνομικής βίας κατά των μεταναστών σε πόλεις όπως η Αθήνα και η Πάτρα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=191408

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS