Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Εννιά υποψήφιοι επενδυτές για το Ελληνικό

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ενθαρρυντικό, υπό τις παρούσες συνθήκες ότι υπάρχει πληθώρα ενδιαφερομένων! Η αξιοπιστία όμως των προτάσεων, η βιωσιμότητα των πλάνων, τα παράπλευρα οφέλη για την αγορά θα κριθούν στην πορεία. Οι καλές διαθέσεις δεν αρκούν για να μετατρέψουν το Ελληνικό σε πνεύμονα ανάπτυξης για την Αττική! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση της πλειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ελληνικό Α.Ε. εκδήλωσαν 9 υποψήφιοι επενδυτές κατόπιν της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας. Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου («ΤΑΙΠΕΔ») θα ανακοινώσει σύντομα τα ονόματα των ενδιαφερόμενων επενδυτών, που ικανοποιούν τα κριτήρια συμμετοχής για τη δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Κατά τη δεύτερη φάση, όσοι επενδυτές επιλεγούν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε λεπτομερή στοιχεία για το περιουσιακό στοιχείο και πληροφορίες για τη διαγωνιστική διαδικασία. Στο πλαίσιο αυτής της φάσης, οι προεπιλεγέντες ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα κληθούν να υποβάλλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές, μαζί με το επιχειρηματικό τους σχέδιο και υποστηρικτικά στοιχεία για τη χρηματοδότηση της επενδυτικής τους πρότασης. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=100045

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS