Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Βενιζέλος: «Στόχος τώρα είναι να προστατεύσουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το να είχαν αποφευχθεί κάποιες άσκοπες κι αναποτελεσματικές θυσίες προωθώντας ταχύτατα μεταρρυθμίσεις και αναδιάρθρωση του κράτους, μάλλον δεν περνά από το μυαλό του νέου σοσιαλιστή ηγέτη! Άλλωστε μετά τη συγχώρεση πρέπει να έρθει και η δικαίωση...των ανέκφραστων πόθων για μια άλλη πολιτική που μάλλον έμεναν καλά κρυμμένες στα βάθη της δαιδαλώδους σκέψης του, για να αναδειχθούν λίγες μέρες πριν την εκλογική καταγραφή! Αφήστε όσους πίστεψαν εξαρχής σε άλλες πολιτικοοικονομικές προτεραιότητες να διαχειριστούν το μέλλον του τόπου στην πιο κρίσιμη περίοδο του. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε κυβερνητική λύση μετά τις εκλογές, ούτε δεδομένος εταίρος, ο λαός πρέπει να αποφασίσει το περιεχόμενο της πολιτικής μετά τις εκλογές, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στην συγκέντρωση του Κινήματος στον Μίλωνα στην Ν. Σμύρνη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αν τα δημοσκοπικά ευρήματα καταγραφούν στις κάλπες ως έχουν, τότε υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας στον τόπο και τάχθηκε υπέρ της προοδευτικής συμμαχίας των υπεύθυνων δυνάμεων στην δημιουργία της οποίας μπορεί να ηγηθεί το ΠΑΣΟΚ ερχόμενο πρώτο κόμμα. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο ίδιος και το Κίνημα εγγυώνται την ασφαλή πορεία του τόπου για έξοδο από την κρίση. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/04/2012_438461

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS