Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Πάσχα με το βλέμμα στις κάλπες

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ελπίδα και φώτιση επιζητούμε όλοι για τις ζωές μας. Ελπίδα και φώτιση για τη χάραξη ενός πιο αποτελεσματικού, πιο δίκαιου μέλλοντος αναζητεί κι ο τόπος. Ακόμα κι δεν του το δώσουν αυτές οι εκλογές, μέσα στο κλίμα αντιφατικών κινήτρων, συναισθήματος και λογικής να παίζουν αντίρροπα στη σκέψη κάθε πολίτη, το σημείο ισορροπίας η φύση το βρίσκει στην πορεία. Κι αυτό δεν μπορεί να είναι θνησιγενές, ούτε πρόσκαιρο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με το βλέμμα στις κάλπες κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί και απευθύνουν στους πολίτες μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, με έντονα προεκλογικό άρωμα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρέθηκε στο στρατόπεδο της Β' Μοίρας Καταδρομών στη Νάουσα. «Εύχομαι σε όλους μας να είναι μια πραγματική Ανάσταση για τον Ελληνικό λαό που υπέφερε αυτόν τον τελευταίο καιρό», ανέφερε στο μήνυμά του για την Ανάσταση. Πρόσθεσε ότι ο λαός «τα έχει δώσει όλα για να ξεπεράσουμε την κρίση» και σύνεχισε: «Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να ξεπεραστεί η κρίση: με ομόνοια, με πίστη σ' αυτό που κάνουμε και με το όνειρο ότι ύστερα από τα Πάθη έρχεται η Ανάσταση».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος γιορτάζει το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Χθες το βράδυ παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία στη Μονή Βλατάδων και μετά την Ανάσταση ανέφερε: «Είναι μια μέρα που μας επιβάλει να είμαστε ενωμένοι, αισιόδοξοι, ελπιδοφόροι. Η οργή, ο φόβος, η απογοήτευση και η απαισιοδοξία δεν μας οδηγεί πουθενά. Πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη και κοινωνική δύναμη για να ξεπεράσουμε την κρίση». «Οι Έλληνες», πρόσθεσε, «αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε».

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς γιορτάζει το Πάσχα στη γενέτειρα της συζύγου στο Ναύπλιο. Στο μήνυμά του για την Ανάσταση εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «μονιασμένοι και αποφασιστικοί, με πίστη, σχέδιο και αγώνα, όπως κάναμε πολλές φορές στην Ιστορία μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές αντιξοότητες, να ξεπεράσουμε την κρίση και να αναστήσαμε τη χαμένη Ελπίδα για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες». «Πιστοί στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας, οι Έλληνες αντλούμε σήμερα το μέγα μήνυμα: ότι μετά τον Γολγοθά και τα Πάθη έρχεται η Ανάσταση», συμπλήρωσε. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2165336

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS