Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα με 26,1% στη ΝΔ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ένα μήνα πριν τις εκλογές του Μαΐου λέγαμε ότι αυτή η κάλπη θα λειτουργούσε απολύτως ψυχαναλυτικά για την συναισθηματική εκτόνωση, λογικών και άλογων αντιδράσεων, θεμιτών κι αθέμιτων αιτιάσεων, υπαρκτών και ανύπαρκτων ζητημάτων. Τα διλήμματα  για τον προσανατολισμό του τόπου παραμένουν δεδομένα και απαιτούν ξεκάθαρες απαντήσεις. Καταγγελία ή συντεταγμένη προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης, εκμετάλλευση του διεθνούς κλίματος ή οξεία σύγκρουση με ανυπολόγιστες διπλωματικές και οικονομικές συνέπειες, μεταρρυθμιστικές αλλαγές ή επιστροφή στον κρατισμό που δημιούργησε το περιβάλλον για τα σημερινά αδιέξοδα; Διαβάστε σχετικά...

Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 23,7% στην εκτίμηση ψήφου και τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 14,9%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Marc που έγινε για λογαριασμό του Alpha.

Ρεύμα ψηφοφόρων προς τη Νέα Δημοκρατία αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση της εταιρειας Marc που έγινε για λογαριασμό του Alpha.

Η δημοσκόπηση ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα που προέκυπταν από τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις, σύμφωνα με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά από ΝΔ και –κυρίως- ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, τα ποσοστά των κομμάτων στην εκτίμηση ψήφου έχουν ως εξής:

Νέα Δημοκρατία 26,1%
ΣΥΡΙΖΑ 23,7%
ΠΑΣΟΚ 14,9%
Ανεξ. Έλληνες 8,1%
Δημ. Αριστερά 6,3%
ΚΚΕ 5,8%
Χρυσή Αυγή 4,8%
Δημιουργία Ξανά 2,0%
Οικ. Πράσινοι 1,8%
Δημ. Συμμαχία 1,6%
ΛΑΟΣ 1,5%
ΔΡΑΣΗ 1,1%
Λοιποί 2,3%

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112865607

;Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS