Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: «Δεν καταλαβαίνω πού το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το πάει εκεί που υποπτευόμαστε όλοι μας! Στη διενέργεια νέων εκλογών θεωρώντας ότι θα κεφαλαιοποιήσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια κατακτώντας την πρώτη θέση. Έτσι νομίζει ότι θα επιβάλλει τη δική του αδιέξοδη, καταγγελτική λογική που μέσα σε λίγες μέρες έχει καλύψει ιδέες από τη δέσμευση καταθέσεων έως τον νέο ειδικό φόρο - δανεισμό και πολλά άλλα ανεύθυνα και ευτράπελα! Όταν οι καταγγέλοντες το δικοματισμό για καθεστωτική αντίληψη, τον ξεπερνούν σε κλάσματα δευτερολέπτου! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Πιο κοντά δείχνουν και πάλι οι κάλπες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης των τριών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Είναι χαρακτηριστικό ότι με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σαμαράς επέρριψε ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για το διαφαινόμενο αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε: «Κατέβαλα κάθε προσπάθεια για εξεύρεση λύσης. Δεν μπορώ να καταλάβω πού το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αρνείται να συμμετάσχει και να δώσει ψήφο ανοχής». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=197005

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS