Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Το μνημόνιο δεν αλλάζει, οι Έλληνες ας αποφασίσουν

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μάλλον θα πρέπει να αναλογιστούν αν μιλώντας συνεχώς για να επαναλάβουν τις γνωστές άτεγκτες δημοσιονομικές εμμονές, προσφέρουν θετικό έργο τόσο στις εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά κυρίως και στο μέλλον του Ευρωπαίκού ιδεώδους. Άλλωστε στη διάρκεια των τελευταίων δυο ετών, συνεχώς έπονται των εξελίξεων και αναγκάζονται να προσαρμόζουν τη ρητορική και τις κινήσεις τους στις εξελίξεις (δημιουργία μηχανισμών στήριξης, "κούρεμα" χρέους.


Δεν χρειάζεται να υπενθυμίζουν συνεχώς την ανάγκη δημοσιονομικής εξυγίανσης που κανείς δεν αρνείται. Το ζητούμενο είναι ο ρυθμός και πόσο είναι συμβατός με τις παραγωγικές δυνατότητες και η δυνατότητα ενίσχυσης αυτών των προσπαθειών με ισόρροπες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα δίνουν οικονομική ανάσα και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ειρήνη. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Καθημερινά και μία ή και παραπάνω δηλώσεις για την Ελλάδα κάνει το τελευταίο διάστημα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σύμφωνα με την τελευταία σημερινή σε ραδιοφωνικό σταθμό, επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου.

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βοήθειας που προετοιμάσθηκε με πολύ λεπτομερειακό τρόπο και δεν μπορούμε να το επαναδιαπραγματευθούμε» τόνισε. «Η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχθεί τη βοήθεια. Εκείνοι που θα επικρατήσουν στις εκλογές θα πρέπει να αποφασίσουν εάν αποδέχονται ή όχι τους όρους», ανέφερε ο κ. Σόιμπλε. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=101588

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS