Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Η Μέρκελ, η πρόταση για δημοψήφισμα και το μυστήριο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μια ακόμη βλακώδης κίνηση προστίθεται στη σειρά ανάλογων απροκάλυπτων παρεμβάσεων στα εσωτερικά της χώρας που μόνο καλό δεν κάνουν στη διαφύλαξη του θετικού Ευρωπαϊκού κλίματος στην Ελλάδα. Κάποιοι ή είναι εξαιρετικά λίγοι για τη διαχείριση της κρίσιμης συγκυρίας ή βάζουν τους προσωπικούς εγωισμούς και τα εθνικά μικροπολιτικά συμφέροντα πάνω από το κοινό καλό. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μυστήριο καλύπτει το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στο Βερολίνο, την Αθήνα, την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με την πρόταση που φερεται να έκανε η Ανγκελα Μέρκελ για διενέργεια δημοψηφίσματος, παράλληλα με τις εκλογές, με ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Ελληνες την παραμονή στην ευρωζώνη.

Όλα ξεκίνησαν με το πρωινό τηλεφώνημα της καγκελαρίου στον Κάρολο Παπούλια, στο οποίο - σύμφωνα με το Μαξίμου - προτάθηκε η διενέργεια δημοψηφίσματος. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς.

Όταν το θέμα δημοσιοποιήθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο, τα κόμματα αναθεμάτισαν το δημοψήφισμα - για να το διαψεύσει το βράδυ η Καγκελαρία. Ωστόσο κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας επέμειναν ότι η κυβερνητική ανακοίνωση που εξεδόθη απεικονίζει την πραγματικότητα. (Διαβάστε περισσότερα..)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4721911

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS