Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Κάμερον στη G8: Nα αποφασίσουν οι Έλληνες εάν θέλουν το ευρώ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Είναι καταφανέστατο ότι ενώ οι πάντες αναγνωρίζουν την ανάγκη ισορροπίας ανάμεσα στη δημοσιονομική προσαρμογή και την αναπτυξιακή προοπτική, κάποιοι λειτουργούν φοβικά απέναντι σε μια τέτοια προοπτική γιατί μπορεί να φέρει μεταρρυθμιστική χαλάρωση. Από την άλλη γίνεται ξεκάθαρο ποιοι και για ποιους λόγους φλερτάρουν με την ιδέα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Και συνήθως δεν είναι για ανιδιοτελείς λόγους. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ..

Η Ελλάδα υπό το πρίσμα των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων και συνολικά η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της G8 που συνεδριάζουν στο Καμπ Ντέιβιντ των ΗΠΑ, εστιάζοντας κατά δήλωση του Μπαράκ Ομπάμα σε μία ισχυρή αναπτυξιακή ατζέντα σε συνδυασμό με τη δημοσιονομική εξυγίανση.

Αποφασιστική δράση από την Ευρωζώνη για την ισχυροποίηση του ευρώ και για την Ελλάδα ζητά ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, τονίζοντας ότι οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν να παραμείνουν στη ζώνη του ενιαίου νομίσματος. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4722181

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS