Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σχέδιο «σάντουιτς» για την επιλογή 1.400 στελεχών

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο νεποτισμός, η ευνοιοκρατία και η κομματοκρατία υπήρξαν από τις μεγαλύτερες γάγγραινες του Ελληνικού κράτους. Η αίσθηση αναξιοκρατίας στο δημόσιο βίο αποτέλεσε διαχρονική πηγή έλλειψης αξιοπιστίας στο σύστημα κι αν η κυβέρνηση αποδειχτεί άτεγκτη στην επιλογή βασικών συνεργατών αποτρέποντας τη λογική της παρέας, θα έχει καταγάγει μια σημαντική πρώτη νίκη! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σχέδιο «σάντουιτς» για την επιλογή των 1.400 προσώπων τα οποία θα στελεχώσουν τις κρίσιμες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό έθεσε σε εφαρμογή η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, με επιστολή του υπουργού Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη, την οποία έλαβαν την Πέμπτη, όλοι οι υπουργοί ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να επιλέξουν κατά την κρίση τους γενικούς γραμματείς, προέδρους, διευθύνοντες συμβούλους κ.λπ. στα υπουργεία και τους δημόσιους οργανισμούς- επιχειρήσεις όπου προΐστανται.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του κ. Σταμάτη, η επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων που θα κληθούν να επωμιστούν το βάρος της διαχείρισης και της κινητοποίησης του Δημοσίου θα γίνει απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=207743

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS