Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Διαψεύδεται δημοσίευμα για δηλώσεις Σόιμπλε περί Ελλάδας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο ανόητος έως κι επικίνδυνος τρόπος προσέγγισης του Focus στα γεγονότα δεν μας είναι πρωτόγνωρος. Από την άλλη όμως στην υπερβολή του λέει τη μισή αλήθεια με λάθος χρονικό προσδιορισμό. Υπό την αίρεση μιας νέας Ελληνικής κυβέρνησης που δείχνει πρόθεση να ασχοληθεί σοβαρά με τις μεταρρυθμίσεις και με την Ευρωπαϊκή τάση για ενίσχυση της ανάπτυξης, είναι βλακώδες να προβλέπει κάποιος την πτώχευση της Ελλάδας. Ότι υπάρχει όμως προετοιμασία για ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην περίπτωση που η αποδοτικότητα της κυβέρνησης δεν πιάσει τα αναμενόμενα επίπεδα είναι δεδομένο, εδώ και χρόνια! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ανώτατος γερμανός αξιωματούχος διέψευσε δημοσίευμα του περιοδικού Focus, σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε την Παρασκευή σε βουλευτές να προετοιμαστούν για χρεοκοπία της Ελλάδας και έξοδό της από το ευρώ.

«Το δημοσίευμα αυτό είναι ανοησία», δήλωσε στο Reuters ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Στέφαν Κάμπετερ, στο περιθώριο συνάντησης των Χριστιανοδημοκρατών στο Κρέφελντ της δυτικής Γερμανίας. Όπως είπε ο ίδιος, ο κ. Σόιμπλε μίλησε χθες στους Γερμανούς βουλευτές για την ανάγκη εφαρμογής των μέτρων λιτότητας και των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=207734

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS