Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Φιλόπουλου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όσο το σύστημα που αναγορεύει τον.. Πίου σε "πιστόλι" και την "αγαπούλα" σε... παράγοντα συνεχίζει.να λυμαίνεται τον αθλητισμό, και το κράτος να κινείται ανάμεσα στην παθητικότητα και την χαλαρή ανοχή, τέτοια τραγικά γεγονότα δεν θα πάψουν να συμβαίνουν! Διαρκείας παίρνουμε όλοι (στο βόθρο του παραγοντισμού και του χουλιγκανισμού!). Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ένοχοι κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι τέσσερις κατηγορούμενοι της δίκης για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, πριν από περίπου πέντε χρόνια στο «ραντεβού» οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Λαυρίου, πριν από αγώνα βόλεϊ των γυναικείων τμημάτων των δυο ομάδων.

Αναγνωρίζοντας σε όλους ελαφρυντικά, το δικαστήριο επέβαλε από δέκα χρόνια κάθειρξη στους Νίκο Βαγιόπουλο και Βασίλη Ψυκάκο, δώδεκα χρόνια στον Βασίλη Ρουμπέτη (και στους τρεις με την κατηγορία της συνέργειας), ενώ σε 16ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, Χρήστος Σακάτης. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4735834

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS