Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τα σχέδια Βενιζέλου για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Παρά το ρητορικό του "βάρος", ο πολιτικός του σχεδιασμός δείχνει απολύτως μπερδεμένος και θνησιγενής! Ένας χώρος χωρίς πυξίδα εξαϋλώνεται από την "επαναστατικότητα" του ΣΥΡΙΖΑ, τη σοσιαλδημοκρατική υπευθυνότητα του Κουβέλη και την αστική περιχαράκωση γύρω από τη ΝΔ! Επενδύει σε μελλοντική αστάθεια, αφήνοντας ουσιαστικά τη διαχείριση των εξελίξεων στο Σαμαρά! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το τέλος της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές θέτει ως όριο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να επανεξετάσει τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως φάνηκε και από τη χθεσινή δήλωσή του, για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών απ’ ευθείας από τον μόνιμο ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης (ESM), επιδιώκει και θα είναι παρών στην διαπραγμάτευση της χώρας με τους δανειστές. Ακριβώς δε για να είναι παρών έχει ζητήσει τη συγκρότηση Εθνικής Διαπραγματευτικής Ομάδας και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, προκειμένου μάλιστα η Ομάδα αυτή να μεταβεί για επαναδιαπραγμάτευση σε Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη και Ουάσινγκτον.

Αντιθέτως, ωστόσο, με τη διαπραγμάτευση, ο Ευ. Βενιζέλος επιθυμεί το κόμμα του να αποστασιοποιηθεί από την κυβέρνηση που στηρίζει! (Διαβάστε περισσότερα....)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=157874&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS