Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Το πρώτο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αθήνα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι... δέκα πληγές του Φαραώ στου Έλληνα το κεφάλι! Από τον Η3 Ν2 και τις μεταλλάξεις του και τον ιό του Δυτικού Νείλου μέχρι... την απύθμενη ύφεση. και την ανεργία, όλα "συνωμοτούν" εναντίον μας, Μόνο οι... ΕΛ έχουν τη λύση, πιθανότατα και οι... Ελοχίμ! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το πρώτο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου έκανε την εμφάνισή του στην Αθήνα. Πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 67 ετών, κάτοικο Παλαιού Φαλήρου, η οποία προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα μετά από τσίμπημα από μολυσμένο κουνούπι.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ερυθρός» σε σοβαρή κατάσταση. Σημειώνεται ότι πέρυσι είχαν εντοπιστεί 100 κρούσματα του ιού, εκ των οποίων 76 είχαν παρουσιάσει επιπλοκές στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Απ' αυτούς, οι οκτώ έχασαν τη μάχη με το θάνατο.

Το φετινό περιστατικό όμως, ανησυχεί περισσότερο τους ειδικούς, καθώς είναι το πρώτο στον αστικό ιστό. Μέχρι πέρυσι τα περιστατικά περιορίζονταν περιμετρικά της Αθήνας, είχαν φθάσει δηλαδή μέχρι τον Μαραθώνα και τον Σχοινιά. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=466003

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS