Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Στρατούλης: «Θα πάνε φυλακή όσοι υπογράψουν να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν όμως λέμε ΠΑΣΟΚ 2-3 δεκαετιών πίσω, το εννοούμε! Ίδια φρασεολογία, ίδιο προκλητικό ύφος! Ενώ έχει διευκρινιστεί ότι μιλάμε για την πώληση τομέων που δεν έχει λόγους να παριστάνει τον επιχειρηματία το κράτος και για παραχώρηση λειτουργικού έργου ή χρήσης (για λιμάνια κι αεροδρόμια) ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στις κλειστές μονοπωλιακές κρατικίστικες λογικές. Για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας να μην γίνει λόγος. Άλλωστε είναι οι ίδιοι που με το δικό τους δήμαρχο Ελληνικού προσέβλπεπαν σε.ένα ακραιφνές πάρκο που θα συντηρούνταν οικονομικά από... τα περιστέρια του!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Όποιοι βάλουν την υπογραφή τους να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής, θα πάνε φυλακή» προειδοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κ. Στρατούλης έκανε λόγο για μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αν έλθει στην κυβέρνηση θα κάνει αναλυτικό έλεγχο, καθώς «πλέον, έχουν απομείνει μόνον τα χρυσαφικά προς πώληση».

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΕΜΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/07/2012_450870

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS