Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αντ. Σαμαράς: «Επαναδιαπραγμάτευση για να αλλάξουμε αυτά που εμποδίζουν να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος» (βίντεο)

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το αυτονόητο που γίνεται πράξη! Περιορισμένο, λειτουργικό κράτος, άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα αλλά και φορολογική δικαιοσύνη και κοινωνική ευαισθησία για τις συνέπειες μέτρων που δεν φέρνουν καν ουσιαστικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε ότι ο «ο λαός χρειάζεται αλήθεια, ελπίδα, προοπτική και κουράγιο», ενώ ανέπτυξε και τα εννέα μέτρα σύμφωνα με τα οποία θα εξέλθει η χώρα από την κρίση.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για το αντικείμενο της «επαναδιαπραγμάτευσης» σύμφωνα με την οποία δεν θα αλλάξουν οι στόχοι αλλά θα αλλάξουν όσα εμποδίζουν να επιτευχθούν αυτοί. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εμείς πρώτοι θέλουμε να αρχίσουμε να βγαίνουμε από το τέλμα. Αυτό είναι το αντικείμενο της "επαναδιαπραγμάτευσης". Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τους στόχους! Πρέπει να αλλάξουν όσα εμποδίζουν να επιτύχουμε τους στόχους μας: Θέλουμε την καταπολέμηση της ύφεσης! (Διαβάστε περισσότερα...)

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS