Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "“Έδωσα αίμα για το μακελειό στο Ρέντη και με έχουν μέσα για αναρχικό!”

«Πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πορεία της 11ης  Μάιου και βρέθηκα στη φυλακή… Έφαγα πολύ ξύλο από τα ΜΑΤ και μου «φόρτωσαν» μια τσάντα με μολότοφ.. Δεν είμαι αντιεξουσιαστής,  δεν πέταξα πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Στις 2 Μαρτίου πήγα  να δώσω αίμα για τους τραυματίες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ από το μακελειό στου Ρέντη. Είναι τουλάχιστον αντιφατικό από τη μία να δίνω το αίμα μου για τους αστυνομικούς και από την άλλη να τους πετάω μολότοφ»! 


Είναι το ξέσπασμα του 21χρονου φοιτητή Φώτη Δήμου, μέσα από το κελί των φυλάκών Κορυδαλλού ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr  υποστηρίζει πως είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με τα κακουργήματα που του φορτώνουν για τα επεισόδια στο Σύνταγμα.


Μάλιστα, παρομοιάζει την δική του περίπτωση με αυτή του φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια, στη Θεσσαλονίκη όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια και οδηγήθηκε στη φυλακή για επεισόδια. Από την άλλη, οι αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες, στις καταθέσεις που έδωσαν στην ανακρίτρια υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος νεαρός φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα, κουβαλούσε σακίδιο με τέσσερις μολότοφ και τους πέταξε ένα κομμάτι μάρμαρο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS