Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS - Blogs - "«Αυτά που λέει ο Βουλγαράκης αγγίζουν τα όρια της φαντασίας!»"

Η κίνηση του κ. Βουλγαράκη αλλά και οι συνεχείς του δηλώσεις αναμιγνύοντας τον Κώστα Καραμανλή έχουν σφόδρα ενοχλήσει τον πρώην Πρωθυπουργό και μέσω συνεργατών διαμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση οτι οι δηλώσει αυτές ούτε τον εκφράζουν αλλά πολύ περισσότερο δεν τον ενδιαφέρουν. 

Στο μεταξύ ο κ. Βουλγαράκης συχνά-πυκνά μιλώντας με δημοσιογράφους επισημαίνει οτι έχει τακτικές συναντήσεις με τον κ. Καραμανλή. “Ο κ. Βουλγαράκης τα τελευταία δυο χρόνια είναι ζήτημα εάν έχει συναντήσει τον κ. Καραμανλή δυο ή τρεις φορές” σημειώνει κορυφαίος πολιτικός τακτικός συνομιλητής του κ. Καραμανλή.

Μάλιστα στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού σημειώνουν ότι “όλα αυτά τα λέει ο κ. Βουλγαράκης γιατί απλούστατα αναζητά ρόλο στο υπό διαμόρφωση πολιτικό σκηνικό, ο κ. Καραμανλής εάν ήθελε να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες είναι βέβαιο οτι δεν θα επέλεγε τον κ. Βουλγαράκη για να τις δημοσιοποιήσει. Όλα αυτά αγγίζουν τα όρια της πολιτικής φαντασίας.”

Μάλιστα σε εκτενές ρεπορτάζ το blog “FIMOTRO” αναφερόμενο στο θέμα μεταξύ των άλλων επισημαίνει: “...Πολύ δε περισσότερο για την εμπλοκή του ονόματός του από ένα πρώην υπουργό που σήμερα δεν έχει θέση στη Ν.Δ. Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι ο Καραμανλής έχει ενοχληθεί γιατί με τον τρόπο που ρίχνει ο Βουλγαράκης το όνομά του στο τραπέζι, περισσότερο να τον κάψει θέλει και επιπλέον θα του δημιουργήσει πρόβλημα γιατί στην Συγγρού θα πιστέψουν ότι πίσω από τον Βουλγαράκη βρίσκεται ο ίδιος ο Καραμανλής: Πράγμα που φυσικά δεν ισχύει...”

Το θέμα που παρουσίασε χθες το Νewpost.gr αποκαλύπτοντας τις προτάσεις του κ. Βουλγαράκη μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ότι ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μετά τις εκλογές "να ξαναμαζέψει όλη την παράταξη σε ένα κόμμα που δεν ξέρω πως θα λέγεται αλλά θα είναι η μεγάλη κεντροδεξιά", επανέλαβε και σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Real fm ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Ο πρώην υπουργός είπε ότι ο χώρος της κεντροδεξιάς πρέπει να επανασυνδεθεί και αυτός είναι ο βασικός πυρήνας της θέσης του. Για τον Κώστα Καραμανλή είπε ότι παρέλαβε την παράταξη σχεδόν διαλυμένη μετά την ηγεσία Έβερτ, ότι κατάφερε με πολύ κόπο να τη φέρει σε λογαριασμό και να δράσει ως συνδετικός κρίκος. Επίσης χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό, ηγέτη που έχει και θετικά και αρνητικά. "Όταν βλέπει κανείς πίσω, μπορεί να δει και θετικά και αρνητικά, αλλά δεν σημαίνει ότι μηδενίζεται η προσωπικότητα ανθρώπων", ανέφερε και εκτίμησε ότι σήμερα "πάμε σε αδιέξοδο σκηνικό στο χώρο της κεντροδεξιάς".

«Δεν είπα να φύγει ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ότι είναι άχρηστος», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του εκφράζοντας την άποψη ότι η πολιτική του προέδρου της ΝΔ έχει μεγάλες δόσεις λαϊκισμού και αμφιθυμίας.

Επιπλέον είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αποτύχει και στην κεντροδεξιά υπάρχει πολυδιάσπαση και "αδυναμία να εμπνεύσει με την πολιτική της ως εναλλακτικός πολιτικός χώρος". Εξήγησε, πάντως, πως το σκηνικό του πολιτικού χώρου μέσα στις εκλογές δεν μπορεί να αλλάξει και εκτίμησε πως υπάρχουν πολλά σχήματα στη Βουλή που δεν θα βγουν όλα στις εκλογές.

Προέβλεψε επίσης ότι κάποια μέτρα θα παρθούν, ότι θα αναβαθμιστούμε λίγο από κάποιους οίκους και θα υπάρχει η εικόνα ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θύμισε δε ότι η ΝΔ έχασε τις εκλογές από τον Κώστα Σημίτη, παρότι ήταν μπροστά στις δημοσκοπήσεις, καθώς και ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχασε από τον Κώστα Καραμανλή παρότι έδειχνε να είναι καλύτερος δημοκοπικά.


ΠΗΓΗ: NEWPOST.GR


Share


Tags: BLOGS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS