Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Γαλλία: Ο Φρανσουά Ολάντ αντίπαλος του Νικολά Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εξαρχής ήταν ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος για το Σαρκοζί. Με το μετριοπαθή χωρίς έντονες αριστερίστικες εξάρσεις φιλοδοξεί να προσεγγίσει σημαντικό μέρος Κεντροδεξιών ψηφοφόρων. Το ζήτημα είναι κατά πόσο αυτός ο στρογγυλεμένος λόγος μπορεί να διατηρήσει τη συνοχή της κεντροαριστεράς και βέβαια να αποβεί αποτελεσματικός στην άσκηση της εξουσίας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Οι κάλπες για τις προκριματικές εκλογές του Σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας έκλεισαν πριν από λίγο και τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν προβάδισμα πάνω από 55% στον Φρανσουά Ολάντ.

Ο "άπειρος" Φρανσουά Ολάντ, φαίνεται ότι έβγαλε "ασπροπρόσωπες" τις δημοσκοπήσεις που τον ήθελαν νικητή της σημερινής εκλογικής κούρσας, αφήνοντας πίσω του την "έμπειρη" Μαρτίν Ομπρί.

Τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα δημοσκοπήσεων βασίστηκαν σε περίπου 125.000 ψήφους τη στιγμή που ο συνολικός αριθμός των ψήφων αναμένεται να είναι περίπου 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής του αποτελέσματος της σημερινής Κυριακής θα είναι αντιμέτωπος με τον Νικολά Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές τον προσεχή Απρίλιο.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=318613


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS