Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Βουτιά ανάπτυξης στη Γερμανία"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η πολιτική γενικευμένης λιτότητας χωρίς συγκροτημένο αναπτυξιακό όραμα και στιβαρό διοικητικό μοντέλο για την Ε.Ε. οδηγεί σταδιακά τη Γαλλία στην υποβάθμιση των αγορών και τη Γερμανία στα όρια της ύφεσης! Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουν ότι οι μονομέρειες και οι εμμονές, ειδικά σε καιρό κρίσης, μπορεί να αποδειχτούν καταστροφικές! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε σημαντική αναθεώρηση των προβλέψεων για ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας το 2012 λόγω της μείωσης εξαγωγών που έχει προκαλέσει η κρίση προχώρησε το Βερολίνο. Η σημαντικότερη μείωση των γερμανικών εξαγωγών αναμένεται να καταγραφεί σε ευρωπαϊκές χώρες με οικονομικά προβλήματα, όπου το διαθέσιμο εισόδημα έχει μειωθεί σημαντικά λόγω των μέτρων λιτότητας και της κρίσης χρέους.

Η ανάπτυξη αναμένεται να διαμορφωθεί το 2012 σε 1% από 1,8% που προβλεπόταν αρχικά. Για φέτος η ανάπτυξη αναμένεται να διαμορφωθεί σε 2,9% αντί για 3% που έκαναν λόγο οι αρχικές προβλέψεις.
Οι εξαγωγές της Γερμανίας αναμένεται να αυξηθούν 7,5% φέτος και μόλις 3,5% το 2012. Η ανεργία στη Γερμανία προβλέπεται να ακολουθήσει πτωτική πορεία και να διαμορφωθεί σε 6,7% το 2012 από 7% το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομίας, τα οποία παρουσίασε ο αρμόδιος υπουργός Φίλιπ Ρέσλερ.


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4666968


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS