Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Εθνικό.. μέτωπο επιχειρεί να συγκροτήσει ο πρωθυπουργός… (συνενοχής;;)"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τι μέτωπο συνενοχής είναι αυτό με τη στήριξη των διαπλεκόμενων συμφερόντων για την μιντιακή αποχαύνωση των πολιτών και την περιστασιακή και οπορτουνιστική συμμετοχή ετερόκλητων πολιτικών δυνάμεων, προφανώς μόνο ο Γ. Παπανδρέου που το εμπνέεται θα μπορούσε να μας το εξηγήσει; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Είδε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συγκάλεσε το άτυπο υπουργικό, είχε τετ α τετ με τους κ. Μπόμπολα και Ψυχάρη, σήμερα βλέπει τον Αντώνη Σαμαρά, συγκαλεί την κοινοβουλευτική ομάδα και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι αρχηγοί, κι άλλοι εκδότες, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και επιχειρηματίες. «Λόγω των κρίσιμων εθνικών στιγμών, πρέπει το μέτωπο να είναι αρραγές. Και σε αυτό το μέτωπο, δεν περισσεύει κανένας» είναι το πλαίσιο, όπως το έθεσε στη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα ανοιχτά θέματα είναι τέσσερα:

• Η οικονομική διακυβέρνηση της ΕΕ, θέμα που άπτεται των κυρώσεων και της επιβολής επιτροπείας στις απείθαρχες χώρες.
• Το ελληνικό πρόβλημα χρέους.
• Η στήριξη των τραπεζών σε περίπτωση κουρέματος.
• Ο ρόλος του EFSF

Και, δυστυχώς, μπορεί να παραμείνουν ανοιχτά. Πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών έριξαν χθες τον πήχη ενόψει της Συνόδου Κορυφής. «Πάμε με μικρό καλάθι» είπαν στα μέλη του άτυπου υπουργικού Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος. Με αυτή τη θέση και προκειμένου να μη διαλυθεί η χώρα ο πρωθυπουργός αποφάσισε να δει παράγοντες του δημόσιου βίου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=153041

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS