Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Εισαγγελική έρευνα για το θάνατο του διαδηλωτή"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Χρειάζεται ψυχραιμία και αναμονή της έκθεσης του ιατροδικαστή που θα επιβεβαιώσει τα ακριβή αίτια θανάτου για να μην γίνει ανεξέλεγκτη η κατάσταση και μετατραπεί το κλίμα σε εμφυλιοπολεμικό. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 53χρονου οικοδόμου που έπεσε νεκρός στα χθεσινά επεισόδια, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών Ελένη Ράικου, αποστέλλοντας εισαγγελέα στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο 53χρονος αναπληρωτής γραμματέας του συνδικάτου οικοδόμων Βύρωνα και μέλος του ΠΑΜΕ, έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς και όχι από τραυματισμό.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, παρέμεινε στο σημείο των διαδηλώσεων με αδιαθεσία για περίπου μιάμιση ώρα.

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν τα κόμματα στη Βουλή καθώς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής κάνοντας έκκληση σε όλους για υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ζήτησε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Παράλληλα, τόνισε πως «η τυφλή βία των κουκουλοφόρων έκανε να χάσουμε έναν συνάνθρωπό μας, σε ώρες που η κυβέρνηση είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης».

Η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα έκανε λόγο για θύλακες και μηχανισμούς εντός και εκτός Κοινοβουλίου που θεωρούν ότι τα θύματα μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο όπλο για να τσακιστεί το κίνημα. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=88537


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS