Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Δύο συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών στον Έβρο"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πως εξελίσσονται τα μεγαλεπήβολα σχέδια του κ. Παπουτσή για τον περιβόητο διασυνοριακό φράχτη, γιατί δεν έχουμε κάποια πρόσφατη ενημέρωση; Θα μου πείτε τώρα ποιος ασχολείται με αυτά! Κάνει και η ύφεση τη δουλειά της αποτρέποντας τα νέα μαζικά κύματα μετανάστευσης... Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, οδηγήθηκαν χθες δύο άτομα, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 36 και 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην παρέβρια περιοχή των Λαβάρων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Δεκατρείς από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Μιανμάρ και τέσσερις υπήκοοι Πακιστάν.

Οπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με την Ειδική Ομάδα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας και τους αξιωματούχους του FRONTEX, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο διακινητές, κατά τη μεταφορά σε πλαστικές βάρκες ομάδων μη νόμιμων μεταναστών. Με την σύλληψή τους, απετράπη η είσοδος άλλων εκατό περίπου λαθρομεταναστών που ανέμεναν για τη μεταφορά τους, από την άλλη πλευρά του Εβρου. Οι δύο βάρκες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=318613


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS