Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Διέταζε βιασμούς μοιράζοντας βιάγκρα"

Την μετά Καντάφι εποχή συζητούν σήμερα εκπρόσωποι δυτικών και αραβικών εθνών (πρόκειται για τη λεγόμενη Ομάδα Επαφής), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Την ίδια στγμή ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου αποκάλυψε την ύπαρξη τεκμηρίων ότι ο παρανοϊκός συνταγματάρχης διέτασσε βιασμούς εκατοντάδων γυναικών ως μέσο τρομοκράτησης των εξεγερμένων Λίβυων, προμηθεύοντας μάλιστα τους στρατιώτες - βιαστές με βιάγκρα και άλλες ουσίες ώστε να αυξήσει την επιθετικότητά τους.


Η Ομάδα Επαφής αναμένεται να επιβεβαιώσει τις δεσμεύσεις της για την σύσταση κεφαλαίου βοήθειας για τους Λίβυους αντικαθεστωτικούς.

Κορυφαίοι αξιωματούχοι από την Ομάδα Επαφής, συμπεριλαμβανομένων Βρετανών, Γάλλων και Αμερικανών, καθώς και σύμμαχοι από την Ιορδανία, το Κουβέιτ και το Κατάρ, θα συναντηθούν στο Αμπού Ντάμπι σήμερα.

Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, ήδη έχει φτάσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.Η συνάντηση διεξάγεται την ώρα που το ΝΑΤΟ έχει κλιμακώσει τις αεροπορικές επιδρομές του σε κυβερνητικούς στόχους στην Τρίπολη.

Ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα αρχίζει τις συνομιλίες για το πώς θα συγκροτηθεί το "τέλος του παιχνιδιού" στην διαμάχη της Λιβύης.

"Αυτό περιλαμβάνει ένα είδος κατάπαυσης πυρός και ένα είδος πολιτικών διεργασιών. Και φυσικά το ζήτημα με τον Καντάφι και ίσως και την οικογένειά του είναι το μέρος κλειδί για αυτό", πρόσθεσε ο αξιωματούχος, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63126978

Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS