Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Έχω έτοιμη πρόταση"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτό είναι υπερβατική συναίνεση. Ο πρώην "επαναστάτης" και νυν "φιλελεύθερος" Ανδρουλάκης, ασπάζεται την πρόταση Καρατζαφέρη για κυβερνητικό σχήμα με αναπληρωτή πρωθυπουργό επί των Οικονομικών το Σαμαρά. Πάνω σε ποιες πολιτικές προτεραιότητες δεν μας λένε, όμως! Γιατί αν αποδέχονται το πλεονέκτημα Σαμαρά στον οικονομικό τομέα, ας τον αφήσουν τότε να εκτελέσει το πρόγραμμα του, αποδεχόμενοι τα λάθη τους... Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Έχω έτοιμη πρόταση» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας την ανάγκη για άμεσες αποφάσεις καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε «μην δένετε τον γάιδαρο σας. Σ’ αυτήν την μάχη που έχουμε μπροστά μας λέμε ‘’φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά’’».

Ως πρωθυπουργό στην κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, ο κ. Ανδρουλάκης πρότεινε τον Γιώργο Παπανδρέου με αναπληρωτή πρωθυπουργό υπεύθυνο επί των Οικονομικών τον Αντώνη Σαμαρά, συμφωνώντας με την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη.

«Δεν είναι πρόβλημα τα λογιστικά, να βγουν οι αριθμοί, που είναι τεράστιο ζήτημα, αλλά το πρόβλημα είναι εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη», ανέφερε ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega. Όπως τόνισε, πρόβλημα όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής πολιτικής είναι ότι «τα ματς κερδίζονται πριν μπουν οι αντίπαλοι στο γήπεδο... τα παιχνίδια χάνονται από τα αποδυτήρια κι εκεί πρέπει να βρεθεί ηγέτης αλχημιστής».

Σύμφωνα με τον βουλευτή ένας ηγέτης ικανός μπορεί σε κρίσιμες καταστάσεις να γίνει η γραμμή μεταβίβασης ρεύματος στην κοινωνία ώστε να της μεταδώσει την πίστη του... (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS