Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Έλεος! Οι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό τους"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δεν είναι απλά η πρόκληση της προπαγάνδας που εξοργίζει μια κοινωνία και μια αγορά που στενάζουν! Είναι η απόδειξη της απόστασης του πολτικού "επαγγελματισμού" από το λαϊκό αίσθημα! Ποιον εξυπηρετεί άραγε ένα προεκλογικό ύφους βίντεο που προσπαθεί να μας πείσει με τα ίδια αφελή επιχειρήματα για τον "εθνοσωτήριο" ρόλο της κυβέρνησης Παπανδρέου; Σίγουρα πάντως ούτε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα  στο διαδίκτυο και  που θα μπορούσε να έχει και τον τίτλο: «είκοσι  μήνες επιτυχίες» η κυβέρνηση  προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα  δυσαρέσκειας και να κάνει το άσπρο  μαύρο για την κατάσταση που  επικρατεί στη χώρα από τις  εκλογές του 2009.

Σε ένα  πρωτόγνωρα προπαγανδιστικό ύφος παρουσιάζεται  το τελευταίο εικοσάμηνο ως μια κοσμογονία αλλαγών που ζει η Ελλάδα, αγνοώντας προκλητικά την κοινωνική δυστυχία και ανέχεια στην οποία έχει περιπέσει ο ελληνικός λαός. Χαρακτηριστικό των αντιδράσεων που ακολούθησε την πρωτοφανή αυτή κίνηση είναι πως στο youtube απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα σχολίων γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή τα αρνητικά σχόλια μονοπωλούσαν τις αναρτήσεις.

Σε αυτό το βίντεο οι δημιουργοί έχουν …  ξεχάσει τις βασικότερες εξελίξεις  του τελευταίου διαστήματος και  βάση των οποίων αυτή η κυβέρνηση  κινδυνεύει να περάσει στην Ιστορία  ως η πιο επαχθής της μεταπολίτευσης. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=126326


Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS