Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Αναστάτωσε την ΕΛ.ΑΣ. ένα μηχανάκι στο Κολωνάκι"

Την κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προκάλεσε χθες, Δευτέρα 6 Ιουνίου, το πρωί η αναφορά των αστυνομικών φρουρών της υπουργού Εργασίας κυρίας Λούκας Κατσέλη ότι είδαν δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού να κινούνται με ύποπτο τρόπο έξω από το σπίτι της στην οδό Τσακάλωφ 28, στο Κολωνάκι.

Η ανησυχία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. διευρύνθηκε από τη διαπίστωση ότι ο αριθμός της μοτοσικλέτας που συγκράτησαν οι φρουροί της κυρίας Κατσέλη αντιστοιχούσε σε δίτροχο που είχε κλαπεί πριν από περίπου ενάμιση μήνα από την περιοχή των Πατησίων.

Αρχικά σήμανε συναγερμός για ενδεχόμενη προεργασία ένοπλης επίθεσης κατά της κατοικίας της υπουργού, η οποία στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Βρέθηκε το δίτροχο, αλλά ήταν... μικρό

Τελικώς διαπιστώθηκε ότι το δίτροχο που είχε κλαπεί από τα Πατήσια είχε βρεθεί μία ημέρα αργότερα σε γειτονική περιοχή και είχε επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, όπως προέκυψε με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας, η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα που είχε γίνει στόχος των ληστών ήταν μικρού κυβισμού και δεν είχε καμιά ομοιότητα με αυτήν που περιέγραψαν οι φρουροί της κυρίας Κατσέλη.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν και κάλεσαν για κατάθεση και τον ιδιοκτήτη του κλεμμένου δίτροχου, ο οποίος βεβαίωσε ότι την ώρα που ανέφεραν οι αστυνομικοί φρουροί της υπουργού Εργασίας βρισκόταν σε άλλο σημείο της Αθήνας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS