Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Ιδιώτες θα μαζέψουν τα σκουπίδια"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Που αρχίζει και που τελειώνει η θεμιτή συνδικαλιστική διεκδίκηση; Ποια μέσα και ποιες συνέπειες θέτουν το όριο της κοινωνικής ανοχής; Η δημόσια υγεία και η μη καταπάτηση των ελευθεριών των συμπολιτών σου θα έπρεπε να είναι η απαράβατη "κόκκινη" γραμμή. Ο συντεχνιακός μαξιμαλισμός όμως δεν μπαίνει σε τέτοιες "φιλοσοφικές" αναζητήσεις! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με τα σκουπίδια που συσσωρεύονται στους δρόμους να θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία μας, μόνο αγωνία προκαλεί η επιμονή των εργαζομένων στην καθαριότητα να συνεχίσουν τις καταλήψεις.

Ωστόσο ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης, ξεκαθάρισε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και πως θα αναλάβουν το έργο της αποκομιδής ιδιώτες, αν όσοι διαμαρτύρονται δεν επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις τους. Οπως είπε χαρακτηριστικά η αποκομιδή θα ξεκινήσει από το μεσημέρι τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη: «Γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε από το μεσημέρι να αρχίσει η αποκομιδή. Υπομονή λίγες ώρες». Δεσμεύτηκε δε ότι σε δύο - τρεις ημέρες δεν θα υπάρχει αυτή η εικόνα». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=152171


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS