Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - " Κρίσιμο ραντεβού Μέρκελ - Σαρκοζί για το ελληνικό χρέος"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Συζητούν,φυσικά εν τη απουσία μας, τον πιο συμφέροντα για το Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, τρόπο πτώχευσης της Ελλάδας! Κατορθώσαμε με την χρόνια αντίδραση μας σε μεταρρυθμίσεις και με την αδυναμία της κυβέρνησης να περικόψει κρατικές σπατάλες και να δώσει αναπτυξιακή πνοή, να μετατραπούμε σε μπαλάκι του τένις για τις αυτιστικές διαθέσεις των Ευρωπαίων ηγετών! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στη συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ και του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί την Κυριακή στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον για το μέλλον της Ευρωζώνης, ενόψει και της κρίσιμης Σύνοδου Κορυφής στις 17 Οκτωβρίου.

Κεντρικό στοίχημα παραμένει Βερολίνο και Παρίσι να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές τους σε ό,τι αφορά το ελληνικό χρέος αλλά και την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Ενώ οι δύο ηγέτες επαναλαμβάνουν πως μία ελληνική χρεοκοπία θα ήταν το χειρότερο δυνατό ενδεχόμενο, η Άνγκελα Μέρκελ ενδέχεται να προσπαθήσει να κάμψει τις αντιρρήσεις του Νικολά Σαρκοζί σε ένα ενδεχόμενο κήρυξης στάσης πληρωμών από την Ελλάδα, λόγω της «ελεγχόμενης χρεωκοπίας» που μπορεί να υπάρξει. Ο Γάλλος πρόεδρος φοβάται τις επιπτώσεις που θα έχει μία τέτοια εξέλιξη στις γαλλικές τράπεζες, οι οποίες έχουν μεγάλη έκθεση στο ελληνικό χρέος. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=97697&catID=2


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS