Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Γ. Παπανδρέου: «Η χώρα να βρεθεί στην άλλη όχθη του ποταμού πιο δυνατή!!»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δεν γνωρίζω αν είχε στο μυαλό του ότι η χώρα μπορεί να χωρέσει σε ένα κανό για να περάσει απέναντι αλλά οι εξελίξεις μας οδηγούν μάλλον στον αγαπημένο του "Τιτανικό"! Ένα καράβι χωρίς σαφή προορισμό και με απολύτως αβέβαιη πορεία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Παράδειγμα, που εμπνέει» χαρακτήρισε τον αγώνα του Οικουμενικού Πατριάρχη για την ανάδειξη των αξιών της Ορθοδοξίας, την παγκόσμια ειρήνη και το περιβάλλον, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να ξεπεραστεί η κρίση και να βγει η χώρα πιο δυνατή.

Κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στις Καρυές του Αγίου Όρους, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την εκλογή του Βαρθολομαίου ως Οικουμενικού Πατριάρχη, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι ο αγώνας του κ. Βαρθολομαίου είναι ένα παράδειγμα «που μας εμπνέει και μας δίνει και μας δύναμη, σε μια εποχή δύσκολων καιρών για τη χώρα μας, που έχουμε επωμιστεί όλοι μας, όχι μόνο προσωπικά εγώ αλλά και ο ελληνικός λαός και βάρη και ευθύνες» [..] «Μας δίνετε με το παράδειγμά σας, κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε και να ξεπεράσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις δυσκολίες, ώστε η χώρα μας να βρεθεί στην άλλη όχθη του ποταμού, πιο δυνατή, με μεγαλύτερη βιωσιμότητα και ευημερία». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=97799&catID=1


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS