Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Σήμερα το παγκόσμιο ραντεβού των «Αγανακτισμένων»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι αγωνίες κοινές σε όλα τα μέρη της υφηλίου! Τι παρεμβάσεις χρειάζεται  το χρηματοπιστωτικό σύστημα; Ποιο μπορεί και πρέπει να είναι το όραμα για μαι αειφόρο ανάπτυξη στον πλανήτη με σεβασμό στους ανθρώπινους και φυσικούς πόρους του; Πως εμπεδώνονται η κοινωνική δικαιοσύνη και οι δημοκρατικές διαδικασίες; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ραντεβού στις πλατείες 951 πόλεων σε συνολικά 82 χώρες δίνουν οι αγανακτισμένοι σήμερα, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, καλώντας τον κόσμο να ξεσηκωθεί για να διεκδικήσει ειρηνικά τα δικαιώματα του. Στη χώρα μας η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος, στις έξι το απόγευμα.

"Τώρα ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι σε μια παγκόσμια, ειρηνική διαμαρτυρία", αναφέρεται στο κάλεσμα της παγκόσμιας διαμαρτυρίας με σύνθημα "15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ".

Στη χώρα μας το ραντεβού έχει δοθεί για μία ακόμη φορά στην πλατεία Συντάγματος, στις έξι το απόγευμα, με συγκέντρωση, συναυλία, καλλιτεχνικά δρώμενα, προβολές και ζωντανές συνδέσεις με το Κίνημα των Πλατειών από όλο τον κόσμο. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63457125


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS