Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "«Κομματισμό» στις προσλήψεις καταγγέλλει η ΝΔ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το κομματικοδίαιτο ρουσφετολογικό κράτος έχει τελειώσει οριστικά. Αν κάποιοι επιμένουν να μην το κατανοούν συντηρώντας πελατειακές πρακτικές του παρελθόντος δεν πράττουν πλέον απλά ένα πολιτικό ατόπημα για πρόσκαιρο ίδιον όφελος, αλλά ένα βαρύτατο αδίκημα σε βάρος της πατρίδας και των νεότερων γενιών! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στο θέμα των προσλήψεων στον δημόσιο τομέα επανήλθε σήμερα η ΝΔ καταγγέλλοντας «τη δημιουργία νέων κρατικών δομών που συνιστά πρακτική νοσηρού κομματισμού και βόλεμα ημετέρων».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης ανέφερε ότι «την ώρα που η κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή σχέδιο μαζικών απολύσεων την ίδια στιγμή επιμένει στην διόγκωση του σπάταλου κράτους με τη δημιουργία περίπου 70 νέων κρατικών δομών, τις παράνομες προσλήψεις του 2010, την αύξηση των μετακλητών στα γραφεία υπουργών και τη μεθόδευση νέων προσλήψεων. Οι πρακτικές της δημιουργούν μείζον οικονομικό, πολιτικό και ηθικό ζήτημα και συνιστούν κατάφορη αδικία σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων».

Η ΝΔ ρωτά αν η κυβέρνηση προτίθεται να ανακαλέσει τις αποφάσεις για την ίδρυση των κρατικών δομών και τις οποίες «καταγγέλλουν πια και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ». Λέει ακόμη η ΝΔ ότι η κυβέρνηση μόνο το 2010 προχώρησε σε περίπου 30 χιλιάδες νέες προσλήψεις και ρωτά αν είναι νόμιμο να γίνονται τέτοιες προσλήψεις την ώρα που υπάρχουν νομοθετημένοι περιορισμοί στην αναλογία προσλήψεων αποχωρήσεων από το δημόσιο. Ρωτά ακόμη αν η κυβέρνηση θα επιμείνει στην αύξηση των μετακλητών θέσεων την οποία αποφάσισε μετά τον ανασχηματισμό. Επαναφέρει και το θέμα με τις προσλήψεις στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Τέλος ο κ. Μιχελάκης επιμένει ότι «περιμένουμε απαντήσεις όχι στα λόγια αλλά εμπράκτως». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/10/2011_410541


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS