Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Τα ναρκωτικά πνίγουν τα Προπύλαια"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εκτός από επιστολές καλό θα ήταν ο κ. Πρύτανης να συνειδητοποιούσε νωρίτερα ότι οι εκπαιδευτικοί χώροι δεν είναι εκκολαπτήρια ανομίας! Όταν με τις συντεχνιακές επιλογές τους συντηρούν ένα κλίμα υπόθαλψης της εγκληματικότητας η μεταβίβαση των βαρών αποκλειστικά στις διωκτικές αρχές είναι τουλάχιστον υποκριτική! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το κεντρικό κτίριο και ο χώρος του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν αποτελεί πλέον στολίδι για την Αθήνα και ο πρύτανης ζητάει από την Πολιτεία να κινητοποιηθεί.

Κέντρο χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών έχει γίνει ο χώρος μπροστά και γύρω από τα Προπύλαια, από τις αρχές Ιουλίου, καταγγέλλει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο οποίος υπενθυμίζει τις σχετικές επιστολές που έχει στείλει από τον Ιούλιο, στο Δήμο Αθηναίων, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον Αρχηγό της Αστυνομίας, στον Αστυνομικό Διευθυντή, και προς τον Προϊστάμενο Δίωξης Ναρκωτικών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η πρυτανεία έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια απομάκρυνσης των εμπλεκομένων προσώπων .

"Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας δεν επιδείχθηκε ενδιαφέρον για την επίλυση του προβλήματος. Μακάρι το πανεπιστήμιό μας να διέθετε τα μέσα για την επίλυση του προβλήματος. Θα είχαμε επιληφθεί, όπως μέχρι τώρα έχουμε πράξει, έτσι ώστε το κτίριό μας, να είναι το πιο καθαρό και το πιο λαμπρό στην περιοχή μας", σημειώνει ο πρύτανης. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63447346


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS