Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Δ. Ρέππας: Η εφεδρεία έκλεισε τον κύκλο της"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν δεν ξέρεις που θες να πας, θα πας εκεί που δεν θες! Η εφεδρεία μπορούσε υπό προϋποθέσεις να είναι ένα μέσο σοβαρής αξιολόγησης και αναδιοργάνωσης της κρατικής μηχανής με ταυτόχρονη σταδιακή προώθηση του υπερβάλλοντος προσωπικού στον ιδιωτικό τομέα, ανάλογα με την εξέλιξη της αναπτυξιακής διαδικασίας. Αντ' αυτού!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η εφεδρεία έκλεισε τον κύκλο της, τόνισε σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, παρόντος του υφυπουργού Ντ. Ρόβλια, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππας, συμπληρώνοντας ότι η παράταση του μέτρου θα ήταν λάθος.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέφερε ότι η τρόικα δεν έχει θέσει θέμα απολύσεων, προσθέτοντας ότι το κλιμάκιο δεν κάνει προτάσεις και ότι αυτό το κενό καλύπτει η Ομάδα κρούσης.

Από την πλευρά του, αναφερόμενος στην μείωση των συμβασιούχων και στην αναλογία προσλήψεων - αποχωρήσεων ο κ. Ρόβλιας, είπε ότι το 2015 ο δημόσιος τομέας θα απασχολεί 150.000 λιγότερους υπαλλήλους, χωρίς εφεδρείες και απολύσεις. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2108615


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS