Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Ραγκούσης: Υπάρχει σχέδιο διάσπασης του ΠΑΣΟΚ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η προοπτική διάσπασης του ΠΑΣΟΚ δεν προέρχεται από υπόγειες δυνάμεις! Είναι απότοκο της διάρρηξης του συνδετικού ιστού αυτού του πόλου εξουσίας που δεν ήταν άλλος από το ρουσφέτι και την κρατικοδίαιτη νοοτροπία. Όσοι στήριξαν την ύπαρξη τους σε αυτό τον "ιστό" αδυνατούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Από την άλλη, οι υποτιθέμενοι εκσυγχρονιστές δεν άρθρωσαν συγκροτημένο ιδεολογικό λόγο αλλά περιπλανήθηκαν σε αχαρτογράφητα για το χώρο τους μονοπάτια με ακραίες και κοινωνικά ανάλγητες αντιλήψεις. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με πιστή τήρηση των προβλεπόμενων εσωκομματικών διαδικασιών -δηλαδή εκλογές από τη βάση- θα πρέπει να προκύψει η νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, διαμήνυσε ο Γιάννης Ραγκούσης καλώντας όσους έχουν στο μυαλό τους άλλες λύσεις να ξεχάσουν τα «δαχτυλίδια».

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Ραγκούσης καταλόγισε σε κάθε άλλη μέθοδο εσωκομματικών διαδικασιών χαρακτηριστικά «ανομίας», τα οποία, όπως είπε, δεν θα πρέπει να επικρατήσουν στο ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς εάν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος, ο κ. Ραγκούσης απέφυγε να τοποθετηθεί: «Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Η δίκη μου η ευθύνη αποκλείεται να μην αναληφθεί, συμμετέχοντας και λέγοντας την άποψή μου για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη».

Ο κ.Ραγκούσης μίλησε για «σχέδιο διάσπασης του ΠΑΣΟΚ» και περιγράφοντας τις αντίρροπες δυνάμεις στο εσωκομματικό πεδίο ήταν ξεκάθαρος: «Εγω πιστεύω ότι αυτές οι διαφορές που είναι διαφορές αντίληψης» για το μέλλον της χώρας «δεν μπορούν να συμβιβαστούν».

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63589806


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS