Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Όπισθεν για την απελευθέρωση των αδειών ταξί"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κι επανέρχεται το "προαιώνιο" ερώτημα! Αν η τρόικα ήταν διατεθειμένη να δεχθεί περιβαλλοντικά και δημογραφικά κριτήρια, όπως διατείνονταν εξαρχής ο Ρέππας,προς τι η κοινωνική αναστάτωση από πλευράς του άτεγκτου όψιμου "μεταρρυθμιστή" Ραγκούση; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στα χαρτιά θα μείνουν σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών, Μάκη Βορίδη, οι σχεδιασμοί του προκατόχου του, Γιάννη Ραγκούση, για την πλήρη απελευθέρωση των αδειών ταξί.

"Δεν πρόκειται να έρθει κάτι σαν αυτό που είχε προσπαθήσει να φέρει ο κ. Ραγκούσης. Δεν υπάρχει νομοσχέδιο Ραγκούση. Δεν υπάρχει επομένως και κανένα πρόβλημα", δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5".

"Κινούμαστε προς μία απελευθέρωση που λαμβάνει υπόψη της περιβαλλοντικά και συγκοινωνιακά κριτήρια. Βεβαίως και δεν έχει κανένα νόημα μια απελευθέρωση όπου κανείς να μην μπορεί να πάρει μια άδεια ταξί. Από την άλλη πλευρά, αυτονοήτως δεν έχει κανένα νόημα να πούμε και ότι ο καθένας θα παίρνει όποια άδεια θέλει, όποτε θέλει και όπου θέλει", ανέφερε.

Υποστήριξε ότι η τρόικα συμφωνεί με τις θέσεις του, καθώς και ότι "ουδέποτε ενδιέφερε την τρόικα το άνοιγμα με τον τρόπο που πρότεινε ο κ. Ραγκούσης". (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=332199


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS