Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Συνάντηση προτείνει στον Αντώνη Σαμαρά ο Νικόλα Γκρούεφσκι"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μετά τους υποκριτικούς θριάμβους για την απόφαση της Χάγης που κανένα απτό αποτέλεσμα δεν είχε για τη χώρα του, έρχεται να αναζητήσει ακόμα πιο υποκριτικά διαύλους επικοινωνίας με το Σαμαρά. Μάλλον ήρθε η στιγμή να καταλάβει ότι το πλαίσιο δράσης είναι πολύ συγκεκριμένο κι αν δεν αναθεωρήσει τις προτεραιότητες του, θέση στους διεθνείς οργανισμούς δεν πρόκειται να αποκτήσει. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της πΓΔΜ, ο πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, με την οποία τον προσκαλεί σε συνάντηση «το συντομότερο δυνατό, σε χρόνο και τόπο που εσείς θα επιλέξετε», όπως σημειώνει.

Αφορμή αποτέλεσε, όπως σημειώνει ο κ. Γκρούεφσκι, «οι ανακριβείς φήμες που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε μερίδα των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ότι δήθεν δεν υπήρξε πρόσκληση ή προσπάθεια για συνάντηση με εσάς, στη διάρκεια του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στη Μασσαλία». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=435230&h1=true


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS