Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Ειδικό τέλος στα ακίνητα - Πάνω από 2 δισ. ευρώ τα μέτρα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το πρόβλημα μας λύνεται με τη νέα υπερφορολόγηση της "διαλυμένης" οικοδομής και την τιμωρία του "αδικήματος" της κατοχής ακινήτου! Οι υπερβάσεις στις κρατικές δαπάνες, ο μη περιορισμός της σπατάλης κι η δημιουργία ανάπτυξης είναι δευτερευούσης σημασίας! Ντροπή! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις Βενιζέλου για την επιβολή νέων μέτρων. «Δεν ευθύνεται η τρόικα αλλά η στάση ορισμένων κρατών της Ε.Ε. και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί χρεοκοπίας της χώρας μας» είπε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε ότι πρέπει να δώσουμε μία απάντηση  σε όλα αυτά τα σενάρια.

•Θα επιβλθεί ειδικό τέλος ακινήτων από 0,5 έως 10 ευρώ μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Η είσπραξη να γίνει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, ενώ για το 2012 θα γίνει σε πολλές δόσεις. Την ερχόμενη Τρίτη θα δοθούν από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων οι λεπτομέρειες για το μέτρο που θα ισχύσει από φέτος και θα έχει διετή διάρκεια.

•Στις 31 Οκτωβρίου η ψήφιση του Προϋπολογισμού για το 2012 στα πλαίσια του Μεσοπροθέσμου.

•Περικοπή ενός ολόκληρου μισθού όλων των αιρετών εκπροσώπων ( Πρόεδροου της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού, βουλευτών, Περιφερειαρχών κ.α.)

•Θα ζητηθεί η βοήθεια του εφοπλιστικού χώρου για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=91720&catID=11


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS